Therapie Marijke

Therapie

Het is goed om te weten, dat een ieder in zijn leven momenten heeft dat het even niet gaat, dat er problemen zijn, waar je alleen maar moeilijk uitkomt, net of je in een kringetje rond blijft draaien en het probleem alleen maar groter lijkt te worden. Dan is het fijn als er iemand is, die met je mee leeft, iemand die empathisch is en voelt wat je doormaakt. Blijf niet te lang met een probleem rond lopen, maar zoek hulp, samen met een therapeut kan je zoeken naar de antwoorden op jouw problemen en dat kan handvatten geven om verder te komen, om verder te groeien en meer welbevinden te ervaren.

Voetreflexologie

Bij voetreflexologie gaat men ervan uit dat ons hele lichaam terug te vinden is op onze voeten, in de vorm van reflexzones. Via behandeling van deze reflexzones wordt een reactie op gang gebracht in de met de zones corresponderende organen. De behandeling ontspant en stimuleert het zelfhelend vermogen en helpt het lichaam om afvalstoffen af te voeren. Hierdoor worden blokkades opgeheven en kunnen lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen. Voetreflexologie heeft ook een gunstige invloed op de psyche omdat geest en lichaam één zijn.

Reading & Healing

Energie stoomt van nature door ons heen en doet haar werk waar nodig. Zolang deze energie vrij door je lichaam kan stromen ben je een gezond en evenwichtig mens. Door gebeurtenissen en omstandigheden kan deze energie zich vastzetten in het lichaam (in je aura en chakra’s) en blokkades veroorzaken.

Reading

Bij een Aura Reading maak ik contact met jouw energiesysteem. Ik lees de informatie, die opgeslagen ligt in je aura en chakra’s. Deze informatie die vanuit jou tot mij komt leg ik in woorden uit. Er wordt als het ware een spiegel voorgehouden. Het is heel verhelderend op zo’n manier in de spiegel te kijken. Een reading geeft inzicht in het proces, waar je inzit.

Healing

Een healing helpt je bij het in balans brengen en laten stromen van je energie. Het is een soort schoonmaakbeurt, die je helpt bij het opheffen van blokkades, zodat je eigen energie met haar helende werking weer vrij door je lichaam kan stromen.

Therapeutic touch

Therapeutic touch is een verpleegkundige interventie, die tot doel heeft het comfort en welbevinden van de cliënt te bevorderen. Therapeutic touch (TT) is een vorm van complementaire zorg die gebaseerd is op de gedachte dat de mens behalve uit lichaam, geest en ziel, ook uit energie bestaat en dat die energie bij klachten en ziekte uit balans is. Ik probeer met mijn handen, volgens een vaste methode, het energieveld van de cliënt meer in evenwicht te brengen, zodat de energie weer vrij en symmetrisch kan stromen.

Marijke van der Roest

Therapeut

De Therapie vindt plaats op Hoog Buurloseweg 32, 7339EK Apeldoorn. Te bereiken op: 06-44420660